Výuka od 12.10. do 23.10.2020

09.10.2020 16:22

Vážení rodiče,

dle krizového opatření vlády ze dne 8.10. se žáci naší školy i nadále vzdělávají prezenční formou.

 

Od 12.10. do 23.10. 2020 se rozvrh nemění.

Jsou uzavřena umělá koupaliště = plavecký výcvik ve dnech 13.10. a 20.10. se nebude konat. Žáci budou ve třídách se svými třídními učiteli a budou se chystat na možný přechod na distanční výuku, tak aby byli v maximální možné míře při on-line výuce, která je pro ně povinná, samostatní.

Provoz školní družiny je beze změn. Volnočasové aktivity jsou zakázány = kroužky se nekonají.

Dle usnesení vlády je ve dnech 26. a 27. října 2020 zakázána osobní přítomnost žáků základních škol na vzdělávání = na tyto dny jsou stanoveny dny volna = ve škole budou pouze zaměstnanci školy.

V případě uzavření školy, budeme vzdělávat on-line dle rozvrhů, které již máte k dispozici.  Distanční vzdělávání je povinné = žáci musí být připojeni na svých zařízeních z domova. Připojení některých žáků pouze     přes mobilní telefon se v loňském roce neosvědčilo, dětem to výuku komplikovalo. Vzhledem k vývoji situace, lze očekávat, že děti budou častěji využívat ICT techniku i nadále. Bylo by vhodné, aby měly kvalitnější zařízení (notebook, stolní PC, tablet). Pokud by to bylo nezbytně nutné, jsou ve škole k dispozici 3 zařízení vhodná k pronájmu.

Věříme, že tato situace nebude trvat dlouho, a že společnými silami všechno zvládneme.

                                                                                                                                   Mgr. Monika Bisová

Zpět